video In 5 stappen een stralende huid met Estée Lauder

Na een winter waarop de verwarming overuren heeft gemaakt en na een heerlijke vakantie op het zonnige Bonaire, schreeuwt mijn huid om wat extra aandacht. Ik wil weer een mooie gezichtshuid en die komt niet vanzelf. In het Power of Night Magazine van Estée Lauder, vind ik tips voor een stralende huid.

Voldoende en lekker slapen is de trend. Krijg je onvoldoende slaap, dan veroudert de huid sneller en kan het minder goed herstellen van huidschade. En het grote geheim is ‘herhaling’. Maak van jouw nachtrust een ritueel.

Maar wat, als je een nachtje niet goed hebt geslapen? Ook dan kun je voor je huid veel doen. Neem tijd voor je persoonlijke beauty avondritueel in 5 stappen:

  1. Reinigen: make-up, transpiratie en vuildeeltjes van buitenaf, verontreinigen jouw huid. Gebruik daarom iedere avond een reinigende balsem. Voor een vette huid is een reinigingsfoam een goede keus.
  2. Lotion activeert en helpt jouw huid te herstellen. Besprenkel een wattenschijfje met lotion en wrijf deze over je gezicht en hals
  3. Serum: Advanced Night Repair is een serum van Estée Lauder. Deze neutraliseert vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor de schade aan jouw huid. Breng een paar druppeltjes serum aan op het gezicht en de hals.
  4. Oogverzorging: Klop de oogcrème met je ringvinger (dit geeft nl. het minste druk) in de huid.
  5. Nachtverzorging: Sluit je avondritueel af met een nachtcrème die past bij jouw huidconditie.
Estée Lauder Advanced Night Repair

Een aantal weken volg ik het avond beautyritueel van
Estée Lauder .
Ik bracht het serum direct vanuit de pipet aan op het gezicht. Het serum valt op mijn kleding; niet op mijn gezicht.
Ik verander mijn strategie en ik breng het serum daarom aan op 4 vingertoppen. Hierna leg ik de vingertoppen van mijn andere hand hierop, zodat het serum over 8 vingers is verdeeld. Vervolgens klop ik het serum voorzichtig op m’n gezicht. Zo is het pipetje heel handig in gebruik.
Tip: Begin in het centrum van je gezicht en masseer naar je oren toe. Glijd met je handen langs de zijkanten van je gezicht tot onder de kin.

Ik had in eerste instantie niet genoeg aan de vier druppeltjes die geadviseerd waren. Het serum was al in de huid getrokken, voor ik mijn hele gezicht had gedaan. Paar druppeltjes erbij dus.
Na het aanbrengen tintelt de huid licht, alsof ik een dagje naar het strand ben geweest.
Na twee weken, was mijn huid zo verbeterd, dat ik wel genoeg had aan 4 druppeltjes. Ah, daar merkte ik dus de eerste verbetering, de huid is gehydrateerd.

Ik voelde dat mijn huid minder droog aanvoelde en er minder droog uitzag. Ook was de teint egaler. En daar kwam het eerste compliment: ‘Wat heb je een zachte huid’. Há, de verbetering was opgemerkt door mijn omgeving.
En later kreeg ik van anderen meer complimentjes, zoals: ‘Je ziet er uitgerust uit’ en ‘Wat heb je een mooie foundation op’ (dat ik niet gebruikte).

Het serum bevalt me prima, maar goedkoop is het niet. Aan de andere kant, heb ik maar 4 druppeltjes nodig en kan ik er dus erg lang mee doen.
De huid voelt niet alleen beter; het ziet er ook beter uit. Tijd om meer huidverzorging van Estée Lauder uit te proberen om de huidveroudering tegen te gaan.
I love deze pure verwennerij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *